Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
Home Tudástár Minőségdíjak
Minőségdíjak

 



Nyomtatás E-mail
Magyar Minőség Háza 2013 Díj
Minőségdíjak

A Magyar Minőség Társaság 2013-ban is pályázatot hirdet a Magyar Minőség Háza 2013 díjra.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Gábor Dénes díj 2013
Minőségdíjak

Október 10-ig lehet Gábor Dénes-díjra jelölni a műszaki-szellemi alkotások, a mérnöki munka, a technológiai fejlesztés terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó magyar szakembereket.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Magyar Minőség Portál Díj
Minőségdíjak

A Magyar Minőség Társaság pályázatot hirdet a Magyar Minőség Portál Díj 2012. elnyerésére.

A pályázat célja: kiemelkedő minőségi jellemzőkkel rendelkező magyar nyelvű portálok népszerűsítése. A díjra pályázni lehet bármely magyar nyelvű portállal, domain névtől és a tárhely földrajzi elhelyezkedésétől  függetlenül. A pályázatot a portál tulajdonosa, üzemeltetője, vagy fejlesztője nyújthatja be.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Az Év Irányítási Rendszermenedzsere
Minőségdíjak

A Magyar Minőség Társaság és EOQ MNB pályázatot hirdet a 2012-es év Irányítási Rendszermenedzsere cím elnyerésére.

A címet az a személy nyerheti el, aki jelentősen közreműködött Magyarországon működő -termelő vagy szolgáltató- gazdálkodó szervezet vezetésébe hatékonyan beépült, bizonyíthatóan eredményes irányítási rendszerének (MIR, KIR, MEBIR, KES stb.) fejlesztésében. A pályázó mutassa be, hogy a munkája mennyiben járult hozzá a szervezet működésének jobbításához, stratégiai, gazdasági és piacpolitikai céljainak eléréséhez.

Bővebben...
 
Nyomtatás E-mail
Szervezeti Kiválóság Magyarországon - 2009. Kutatás
Minőségdíjak

A Kiválóság Tanácsadó Csoport (www.kivalosagtanacsadocsoport.eu - Bodor Pál, Csiszár Miklós Béla, Tunkli Gábor) amellett kötelezte el magát, hogy segítse az EFQM-modell alapú önértékelés hazai elterjedését, és ezzel a hazai gazdaság versenyképességének növelését.
Minden kiválóság felé törekvő szervezet számára felmerül az önértékelés - mint a továbblépési lehetőségek feltárásának egyik módszere - alkalmazásának kérdése. Szinte azonnal felvetődik az a kérdés is, miért is éri meg alkalmazni az önértékelést? Megéri-e a befektetett munkát?

Bővebben...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL