Ma 2024. április 23., kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.
Home Bemutatkozás
Bemutatkozás


A mibi.hu-ról Nyomtatás E-mail

Az utóbbi évtizedekben a minőségirányítás szerepe felértékelődött nem csak az iparban, de az élet más területein is. Ez magával hozta a minőségüggyel foglalkozó szakemberek számának növekedését, országosan már több ezren foglalkoznak közvetve vagy közvetlenül minőségbiztosítással a mindennapi munkájuk során.


Az oldal létrehozásával az a célunk, hogy ezt a közösséget összefogjuk. Látogatóink között szeretnénk tudni mindazokat, akik hivatásszerűen vagy tanulmányaik során, esetleg érdeklődési szinten foglalkoznak a minőségüggyel.

Az oldalt folyamatosan frissítve kívánunk egy olyan tudástárat létrehozni, ahol mindenki megtalálja az őt érdeklő témákat, válaszokat a kérdéseire, információkat minden minőségüggyel kapcsolatos területről.

Ebben számítunk a közösség tagjainak tevékeny segítségére, blogunkban lehetőséget adunk a tapasztalatok megosztására, fórumainkban a témák, problémák hatékony megbeszélésére.

Folyamatosan frissítjük a tudástárat szakmai cikkekkel, az aktuális oktatások, konferenciák információit elérhetővé tesszük és még sok minden mással próbáljuk kielégíteni a portál látogatóinak információigényét.

A közösség építését segíti a meghívásos regisztrációs rendszer is, a tagok között a megadott adataik alapján keresni lehet, illetve e-mail címükre üzenetet küldeni.

Reméljük ti is hasznosnak fogjátok találni ezt a portált, jó barangolást!

mibi.hu csapata